disney ile ünlü olanlar listesi

disney ile ünlü olanlar listesi için eklenen 10 entry bulunmaktadır.
 

Listelik

lindsay lohan.

lohan, disney channel'ın yaşam boyu programı aracılığıyla şov dünyası endüstrisine geldi. ancak 2007'de uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle hayatını yönetemediğini açıklayarak dünyayı şok etti. ayrıca hırsızlık geçmişi de var ama muhteşem birisi haline geldi.

 

Listelik

selena gomez.

disney şovu “barney and friends” de çok küçük bir çocuk oyuncu olarak başladı. hayatının bu noktasında bile kalabalığı çıldırttı. daha sonra “wizards of waverly place” adlı gösteriye başladı, sevimli yüzü ve karakteri insanları ona yeniden aşık etti. daha sonra çok ünlü bir pop şarkıcısı oldu.

 

Listelik

demi lovato.

demetria devonne lovato, her zaman ünlü olan “barney and friends” programından uçtu, daha sonra 2008'de çocuk yıldız disney “camp rock” filminde göründü ve ardından bir yetişkin olarak ün kazandı. 2009 yılında “prenses koruma programı”nda ve 2011 yılında “the x factor”da rol aldı. daha sonra kariyerine şarkıcı olarak başladı ve bu sayede çok fazla popülerlik kazandı. bu kızın depresyon sorunları vardı. kasım 2010'da iyileşme sürecine girdi, hayatının bir bölümünde uyuşturucu kullandığını da itiraf ediyor. ayrıca, bir keresinde yedek bir kadın dansçıyı yumruklamıştı.

 

Listelik

britney spears.

kariyerine 1992 yılında yapılan bir yıldız araştırmasında seçilerek başladı, ardından abc kanalında mickey mouse club'da rol aldı. daha sonra başarılı albümler çıkardı ve dünyayı dolaştıkça çok popülerlik kazanmaya başladı, ancak kısa sürede yaramazlık yaptı ve bir sonraki albümünde yetişkinlere yönelik sözlerle hip-hop müziğine geçti. tüm bunları, çocukluk arkadaşlarından biriyle evlenmesi, saçını tıraş etmesi, uyuşturucuya başlaması ve sonuç olarak uyuşturucu rehabilitasyon merkezine gitmesi izledi.

 

Listelik

miley cyrus.

tahmin edebileceğiniz gibi, miley cyrus açıkça kupayı alıyor, hannah montana'yı oynamak için seçildikten sonra hayatı tamamen değişti. gösteri giderek popülerlik kazandı ve 2011 yılında en zengin genç oldu. şarkıcılığa başladıktan sonra 2013'te “wrecking ball” single'ı ile kendi başına bir albüm çıkardı. bu, imajını net bir şekilde değiştirdi ve bugüne kadar onun tarafından biliniyor. bu yeni çılgın ve vahşi görüntü, eski sevgililerinin çoğu tarafından nefret edildi, hannah'yı miley'den çok daha fazla sevdiler. neredeyse hiçbir kıyafeti olmadan performans sergilediği ve kamera önünde ve sahnede yaramaz şeyler yaptığı görüldü.

 

Listelik

ali michalka.

“phil of the future” dizisinde keely teslow'u oynama şansı bulamadan önce disney tv filmlerinde yer alırdı, phil'in en iyi arkadaşıdır. kız kardeşi aj ile birlikte bir sürü pop cd çıkardı. tüm bu imaj, 2011 yılında düşük bütçeli “the roommate” filminde rol aldığında havaya uçtu, başrol bile değil ve sadece birkaç kez ortaya çıkan kıyafetlerde görünüyor. bu günlerde cw dizisi izombie'de destekleyici bir rol oynadığı biliniyor.

 

Listelik

ashley tisdale.

disney'den önce de bir kariyeri olmasına rağmen, sharpay evans'ı canlandırdığı disney orijinal filmi “high school musical”in 3 bölümü onu bir yıldız gibi parlattı. daha sonra “sharpay'in muhteşem macerası” adlı bir spin-off da yapıldı. ayrıca disney dizisi “suite life of zack and cody”de de yer aldı, çekiciliği yan rollerde oynarken bile insanların onu sevmesini sağladı. yetişkin kariyerine “sons of anarchy”de iki bölümlük bir yayında çalışmaya başladığında başladı ve “scary movie 5”te de başrol oynadı ama bu pek iyi gitmedi.

 

Listelik

vanessa hudgens.

“high school musical” filmi çıktığında hepimiz onu “gabriela” olarak tanımıştık, başrol oyuncusuydu ve film o kadar başarılıydı ki... daha genç olmasına rağmen, diğer birçok disney şovunda da yer aldı. oyunculuk ve şarkı söyleme kariyeri ona çok popülerlik kazandırdı. 2007'de ve daha sonra 2009'da fotoğrafları internete sızdırıldı ve ayrıca sözleşmeyi ihlal ettiği için dava açıldı.

 

Bu listeler ilginizi çekebilir!

üst bottom