erkek saç şekillerinin anlattığı şeyler listesi

erkek saç şekillerinin anlattığı şeyler listesi için eklenen 10 entry bulunmaktadır.
 

Listelik

elbette bu yetişkin bir adamın saç modeli değil. eğer bir erkekseniz ve bu saç stilini uyguluyorsanız, son yıllarda stil ve modadaki değişikliklerin farkında değilsiniz demektir. bu saç stili okula giden bir çocuk için uygun ama yetişkin biri için bu gerçekten korkunç görünüyor.

 

Listelik

tıraşlı kafa iki anlama gelebilir. birincisi, kel oluyorsun ama gerçeği kabul etmekten utanmıyorsun ya da korkmuyorsun. gerçeği gizlemek için tarak kullanmak yerine tamamen kel kalacağınızı gösterir. ikincisi, tamamen kel bir görünüme gitmenin tarzınız ve fiziğiniz için daha iyi olduğunu gerçekten hissediyorsunuz ve bu nedenle bu cesur adımı attınız. sebep ne olursa olsun, değişimi benimsemekten korkmadığınızı açıkça gösteriyor.

 

Listelik

aslında bu bakış, sana bakan kişi için çok kafa karıştırıcı. bakımlı ve biçimli saçlar, görünüşünüz konusunda dikkatli ve titiz olduğunuz anlamına gelir, ancak aynı zamanda gür sakal size bir mağara adamı görünümü verir. bu, hipster dönemine gizlice hayran olduğunuz, ancak bu gerçeği toplum içinde kabul etmeyeceğiniz anlamına gelebilir. bu görünüm birçok kadına hitap ediyor, bu yüzden stili koruyun!!!

 

Listelik

görünüm, 90'ların vurgulanan görünümünü hala sevdiğiniz anlamına gelir. belki de bu görünüme gençlik yıllarında sahiptiniz ve hala aynı görünüme devam etmek istiyorsunuz. bu saç stilini yapmak istiyorsanız, saç stilistini ziyaret etmek daha iyidir. çünkü istediğiniz görünümü alamayabilir ve arkadaşlarınız için şaka konusu olabilirsiniz.

 

Listelik

saçları düzgün kesilmiş ve biraz eski moda bir saç stiline sahip biriyseniz, görünüşünüz ve görünümünüz konusunda çok titiz olduğunuzu gösterir. gözlüklü eski moda saç modeli size inek bir görünüm verebilir, ancak görünümü taşıyacak kadar kendinden emin görünüyorsunuz.

 
üst bottom