erkekleri çıldırtan sorular listesi

erkekleri çıldırtan sorular listesi için eklenen 8 entry bulunmaktadır.
 

arkadaşımı güzel buluyor musun?

onun anladığı: arkadaşımın benden daha güzel olduğunu düşünüyor, ona karşı bir şeyler mi hissediyorsun?

gerçek: bu soruya yanıt vermek erkekler için son derece güçtür. düşünsenize, eğer "evet, arkadaşın gerçekten çok güzel bir kız" derse, 24 saatini, 'senin de çok güzel olduğuna ve onun senin kadar çekici olmadığına' seni ikna etmekle geçirecektir. eğer "pek de güzel sayılmaz" derse, bu sefer de saatlerce, sizin, arkadaşınızın güzel yönlerini anlatmanızı dinlemek zorunda kalacaktır.

çözüm: en iyisi bu soruyu sorarak hem kendinizin hem de onun başını ağrıtmayın!

 

beni neden seviyorsun?

onun anladığı: sevdiğim ve duymaktan hoşlandığım bir yanım var. bakalım farkına varabildin mi?

gerçek: herkesin kendine has bir özelliği vardır. saçlar, etkileyici gözler, hem kaçık hem de zeki olmak... ama erkek arkadaşınız sizi tamamen farklı nedenlerden de seviyor olabilir. olaylara bakış açınız, aradığı huzuru sizde buluyor olması gibi... işin kötüsü erkekler genelde bu tür şeyleri itiraf etmekten kaçınırlar. o yüzden size beklediğiniz yanıtı vermesi zordur. üstelik gerçekleri söylediğinde şımaracağınızı da düşünürler.

çözüm: ona karşı açık olun! birlikte olduğuınuz kişiye neden onu sevdiğinizi açıkça anlatırsanız, muhtemelen o da size karşı açık davranacaktır.

 

benden önce birlikte olduğun kızı gerçekten sevmiş miydin?

onun anladığı: daha önce hiçbir kızdan benim kadar etkilenmediğini söyle.

gerçek: eğer size önceki kız arkadaşını sevmediğini söylerse, bu sefer de sizi gerçekten sevip sevmediğini düşüneceksiniz. onu sevmiş olduğunu söylediğindeyse sizi daha çok sevdiğini kanıtlamasını bekleyeceksiniz.

çözüm: her şeye rağmen sizinle tanışmadan önce başkalarından etkilenmesinin son derece normal olduğunu kabul etmelisiniz. o nedenle de bu tarz sorularla romantik günlerinize gölge düşürmeyin ve beraberliğinizin tadını çıkarmaya bakın.

 

emin misin?

onun anladığı: bana yalan söyleme!

gerçek: "seni seviyorum" deyince, siz "emin misin" gibi bir yanıtla karşılık veriyorsanız zavallı sevgilinizin işi çok güç demektir. çünkü siz, söylediklerine "mutluluktan inanmadığınız" için böyle sorarken, o ise, "ona inanmadığınız" için öyle söylediğinizi sanacaktır.

çözüm: anlaşmaya varmanız için ona karşı imalı sözler kullanmak yerine, açıkça duygularınızdan bahsedebilirsiniz.

 

cumartesi gününü arkadaşlarınla mı geçireceksin?

onun anladığı: derhal arkadaşlarınla yaptığın planları ertele ve benimle çık. sonra neler olacağı beni hiç ilgilendirmez, haberin olsun!

gerçek: siz her ne kadar böyle bir düşünceyle bu soruyu sormamış olsanız bile erkek milleti işte; hemen başka biçimde anlayıveriyor. erkekler, arkadaşlarıyla yaptıkları şeylerden, özellikle futbol sohbetlerinden inanılmaz keyif alırlar. kızların muhabbeti zaman zaman onlara yavan gelir.

çözüm: her tatil günü beraber olacaksınız diye bir kural yok. erkekler fazla sıkılmaya gelmezler, onu biraz serbest bırakmak daha iyi olur.

 

dün aldığım tişörtü değiştirmeliyim, çarşıya da uğrayalım mı?

onun anladığı: haydi, seninle çılgınlar gibi alışveriş yapalım.

gerçek: pek çok erkek kızlarla alışverişe çıkmaktansa, uyuşturulmadan diş çektirmeye razıdır. o yüzden erkek arkadaşınız bu soruya "evet" yanıtını verirse gerçekten bunu istediğini sanmayın. ya çıktığınız ilk günlerdir ve size şirin görünmeye çalışıyordur ya da başına taş düşmüştür.

çözüm: zaten çok sevdiğiniz ve size yakıştığına inandığınız bir bluzu, "ne o, şarkıcı olmaya mı karar verdin?" diye "ti"ye alan biriyle alışverişe çıkmak sizin ne kadar hoşunuza gider ki?

 

sanki biraz kilo aldım. rejime mi başlasam acaba?

onun anladığı: bakalım beni şişko buluyor musun?

gerçek: işte, kızların klasik sorunlarından biri. yok zayıfım, yok şişmanım, yok kalçalarım büyük... işin aslı, erkekler kızların bu görünüş kaygısını anlarlar ama sürekli bu kaygıyla yaşamalarına bir anlam veremezler. size, "evet, biraz kilo aldın" demesi, aslında şişman olduğunuz anlamına gelmese de, sizin öyle düşüneceğinizi bildiğinden "şimdi ne desem" kaygısına kapılabilir. sonuç olarak da, "haydi yemene bak, sana kilo almak da yakışır" gibi bir yanıtla olayı kapatmaya çalışır.

çözüm: biliyor musunuz, erkekler, yanlarında yemek yemeyen kızlardan hiç mi hiç hoşlanmazlar.

 

eski sevgilinle hala görüşüyor musun? bugün niye böyle durgunsun? dün beni neden aramadın?" bunlar, erkekleri çileden çıkaran sorulardan sadece birkaçı. peki, erkeklere başka hangi soruları sormak tehlike yaratır, öğrenmek ister misiniz? zaman zaman hepimiz erkeklerin bizi anlamadığından dert yanarız. sonu kavgayla biten anlaşmazlıklarımızın nedeni, genelde kızlar ve erkekler arasındaki farklara yorulur. ama bilinmesi gereken bir gerçek vardır: erkekler biz kadınları hakikaten anlamazlar ya da anlamak istemezler. hatta çoğu zaman bizim söylediklerimizle onların anladıkları arasında dağlar kadar fark vardır. örneğin; sen gayet masum bir şekilde, "yeni saç modelimi beğendin mi?" diye sorarken, o senin, "seni her halinle beğeniyorum" yanıtını beklediğini sanır ve "kardeşim 8 yaşındayken saçlarını aynı böyle kestirmişti" deyip işin içinden çıkıverir. işte sana anlayışsız bir erkek örneği! aslında bazı konularda haksız da sayılmazlar.

 

Bu listeler ilginizi çekebilir!

üst bottom