fal çeşitleri listesi için eklenen 11 entry bulunmaktadır.
 
en son bir yetkili düzenledi:

Listelik

iskambil falı.

uygulama farklılıkları içerse de en sık bakılan iskambil falı 32 kartın da ayrı anlamlar içerdiği faldır. desteyi fal baktıracak olan kişi kesmek zorundadır. falı yalnızca bakan kişinin görmesi uğursuzluk sayıldığı için bir de izleyici olması gerekir.

 

Listelik

el falı.

insan elinin ayasında çizgiler, hayat, akıl ve kalp olmak üzere 3 ayrı manada anlam ifade eder. bir de her elde görünmeyen kader ve şöhret çizgisi vardır. eski mısır ve hindistan geleneklerine dayanan bu fal bu çizgilerin bakan kişi tarafından anlamlandırılması üzerine kuruludur. baktıran kişi geleceği ve potansiyeli hakkında bilgi edinmeyi ümit eder.

 

Listelik

tarot falı.

bütün fallar arasında özellikle son zamanlarda en popüler ve mistik olanı tarot falıdır. 72 tarot kartı vardır. aşk, kart, kısmet, dilek gibi farklı konularda farklı kartlar kullanılır. tarot falına bakmak için 3 kart seçilir ve bu kartlar sırasıyla bilinen kart yorumları çerçevesinde değerlendirilir. 72 kart da birbirinden değişik anlamlar içerir.

 

Listelik

kahve falı.

kahve falının nasıl bakıldığını biz türklere açıklamaya gerek yok sanırım. sadece birkaç küçük tüyo verelim: fal kapandıktan sonra saat yönünde çevrilmelidir. fal baktıran kişinin bir dilek tutması zorunludur ve içilen kahvenin içinde asgari seviyede şeker atılması gereklidir.

 

Listelik

domino falı.

domin falında da her taş farklı anlamlar içerir. fala bakan kişi taşları dizdikten sonra genelde kendisine en uzak olan taşı seçerken -tabi karıştırılarak dizilmelidir- olayı titreşime bırakarak seçenler de vardır. domino falının en püf noktası bir kişinin bir ay içerisinde yalnızca 1 kez baktırabiliyor oluşudur.

 

Listelik

renk falı.

renk falını bir nevi karakter analizi şeklinde de yorumlamak mümkün. bilindiği üzere, her rengin içerdiği anlamlar farklıdır, her insanın da beğendiği renkler. bu renkler doğrultusunda oluşturulan karakterin kritik olaylara verdiği refleksler bu falın temelini oluşturur.

 

Listelik

sayı falı.

sayı falının diğer fallardan farkı, bilimsel temellere dayanmasıdır. başlangıcı matematik profesörlerine dayanan bu falın devamını medyumlar getirmiştir. doğum tarihini gün-ay-yıl şeklinden yazdıktan sonra rakamların her birini tek hane haline gelinceye kadar topladıktan sonra çıkan sonucun içerdiği anlam üzerine kuruludur.

 

Listelik

isim falı.

isim falı fiziksel, zihinsel, duygusal, ruhsal anlamlandırmalara dayanır. her harfin birbirinden farklı anlamları vardır. bu harflerden oluşan isim de kişi karakteri hakkında bilgi verir.

 

Bu listeler ilginizi çekebilir!

 (15) 
üst bottom