gişe rekortmeni filmler listesi

gişe rekortmeni filmler listesi için eklenen 15 entry bulunmaktadır.
 

thor: aşk ve gök gürültüsü.

thor serisinin 4. devam filmi olan thor: love and thunder, thor ve thor’un bazı güçlerini kazanan eski sevgilisi jane foster’a odaklanıyor. yapımın başrollerinde chris hemsworth, christian bale, natalie portman ve tessa thompson yer alıyor.

 

görevimiz tehlike 7 (mission: impossible 7).

görevimiz tehlike 7, ethan hunt ve birlikte çalıştığı imf ekibinin maceralarına odaklanıyor. yapımın oyuncu kadrosunda tom cruise, simon pegg, rebecca ferguson, hayley atwell, nicholas hoult ve vanessa kirby yer alıyor.

 

flaş.

barry allen, fırtınalı bir gecede laboratuvarda çalışırken yıldırım düşmesi sonucu üzerinde çalışmış olduğu kimyasallara maruz kalır. bu olay sonrasında inanılmaz bir hıza sahip olan barry allen, sahip olduğu hızı kötülerle savaşmak için kullanır. filmde ezra miller, ben affleck, michael keaton, sasha calle, kiersey clemons, maribel verdú ve ron livingston rol alıyor.

 

kara panter: sonsuza kadar wakanda.

2018 yapımı black panther’in devamı olan black panther: wakanda forever, marvel sinematik evreni’nin 30. filmidir. yönetmenliğini ryan coogler’ın üstlendiği filmin başrollerinde lupita nyong’o, danai gurira, martin freeman, letitia wright, winston duke ve angela bassett yer alıyor.

 

avatar 2.

2009 yapımı avatar filminin devam halkası olan yapım, mevcut hikayenin köklerine iniyor ve konunun sınırlarını genişletiyor. avatar’da yaşanan olaylardan birkaç yıl geçmiştir. bu süre zarfında jake ve neytiri, pandora’da bir aile kurmuştur. fakat evlerini terk etmek zorunda kalırlar. bunun üzerine jake ve neytiri, pandora’nın dışındaki yerleri keşfetmek için yola çıkarlar. büyük bir heyecanla beklenen filmin oyuncu kadrosunda sam worthington, zoe saldaña, kate winslet, sigourney weaver, stephen lang, michelle yeoh ve cliff curtis yer alıyor.

 

aquaman ve kayıp krallık.

aquaman’in devam halkası olan filmin başrolünü yine jason momoa üstleniyor. ayrıca filmin oyuncu kadrosunda amber heard, patrick wilson, yahya abdul-mateen ii, nicole kidman ve dolph lundgren gibi ünlü isimler yer alıyor.

 
üst bottom