güzel görünmek için öneriler veya tavsiyeler listesi

güzel görünmek için öneriler veya tavsiyeler listesi için eklenen 1 entry bulunmaktadır.
 
en son bir yetkili düzenledi:

dudaklar için.
seksi dudaklara sahip olmak için iki seçeneğiniz var, ya kırmızı renkte ruj ya da dudağın doğal rengi. ilk durumda kırmızının teninizle uyumlu bir tonunu yakalamanız gerekiyor. rujun düzgün ve kalıcı olması için ruju fırçayla sürebilirsiniz. ruju sürdükten sonra bir kat da parlatıcı kullanın. dudaklarınızın doğal renginde kalmasını istiyorsanız sadece parlatıcı sürün.

göğüsler için.
içinde pırıltılar bulunan bir kremi dekolte bölgenize sürün! teniniz beyazsa pembe tonlarında ışıltılar taşıyan kremi tercih edin. yanık tenliyseniz, tercihinizi altın rengi ışıltılar taşıyan bir kremden yana kullanın. büyük bir fırça ile iki göğsünüzün arasına bronz toz pudra sürmeniz de göğüslerinizin daha yuvarlak görünmesini sağlar.

saçlar için.
saç renginizin birkaç ton açığından gölgeler yaptırarak her zaman "ışıltılı" görünebilirsiniz. bir başka öneri de saçınıza parfüm sürmeniz. ensede bol toplanmış topuzun her zaman seksi göründüğünü de hatırlatalım. uzun saçlıysanız saçınızı gün için de fırçalamayı ihmal etmeyin.

ayaklar için.
bacaklarınız bronzsa pırıltıları olan kremlerden sürebilirsiniz. topuklarınızın pembe görünmesini de sağlamalısınız. ve tabii ayakkabı seçimi. topuklu, sivri ayakkabıların seksi olduğu kesin. ancak rahatsız ayakkabılar duruşunuzu bozup nasırlara sebep olabileceğinden ayakkabı seçiminde rahatlığı ve kaliteyi ön planda tutun.

boyun için.
ensenizi açıkta bırakacak bir saç modeli boynunuzu gözler önüne serecektir. birkaç damla parfüm, boyuna sürülen tem renginde pudra, hafif sarkıntılı küpeler dikkati boyuna çekmek için yeterli. boynu tümüyle açıkta bırakmak ya da ince bir kolye takmak da size kalmış bir seçim.

eller için.
tırnaklarınızın hepsi aynı uzunlukta olmalı. tırnaklarınız farklı boylarda ise tercihinizi doğal renklerden yana kullanın. kısa kesilmiş ve parlatıcı ile doğal bir görünüm almış tırnaklar da seksi olabilirler. enteresan, ama çok dikkat çekici olmayan bir yüzük de farklı bir stil yaratmanızı sağlayabilir.

 

Bu listeler ilginizi çekebilir!

üst bottom