ilginç vajina haberleri listesi için eklenen 9 entry bulunmaktadır.
 

Listelik

iki vajinası olan kadın.

27 yaşındaki ingiliz hazel jones, tıp dünyasında çok nadir yaşanan bir durumla karşı karşıya. 2 vajinası olan kadının bu durumu tıpta uterus didelphys sendromu olarak biliniyor. bekaretini iki kez kaybetmiş olan kadın, regl dönemini de ayda iki kez yaşadığını belirtiyor. hazel eğer dikkatli olmazsa tek seferde iki kez hamile kalabilir. jones bu durumla karşı karşıya olan tek kadın değil. lauren williams adında bir başka kadın da aynı sendromla karşı karşıya.

 

vajinasında okunacak bir şeyler olan kadın.

1975 yılında performans sanatçısı carolee schneeman, bir masanın üzerine durup, üzerini çamurla kaplıyor ve sonrasında vajinasından bir parşömen benzeri bir kağıt çıkartarak bunu okuyor. şu an bu kağıt, bir sanat eseri olarak sergilenmekte.

 

Listelik

dünyanın en büyük toplu seksi.

1999 yılında porno yıldızı houston’ın bir gün içinde 620 kişiyle seks yaparak dünyanın en büyük toplu seksini yaptığı belirtiliyor ancak o gün orada 125 kişi olduğu biliniyor.

 

Listelik

dünyanın en güçlü vajinası.

tatiata kozhevnikova vajinasıyla 14 kilogram kaldırabiliyor ve bu yeteneği onun guinness rekorlar kitabı’na girmesine yardımcı olmuş.

 

Dünyada bir ilk: Vajina güzellik yarışması.
Seks oyuncakları üreten bir girişimci ve aynı zamanda 'Autoblow adlı meşhur seks oyuncağının yaratıcısı olan ABD'li Brian Sloan, dünyada bir ilki gerçekleştirerek 'Vajina güzellik yarışması' organize etti. Sloan, internet üzerinden başlattığı yarışmayı, ürünlerinden birinin tasarımında 'en güzel vajina'yı doğrudan taklit edebilmek için yaptı.

 
üst bottom