istanbul'da fotoğraf çekimi yapılabilecek yerler listesi

istanbul'da fotoğraf çekimi yapılabilecek yerler listesi için eklenen 7 entry bulunmaktadır.
 

sarayburnu parkı.
Listelik

istanbul avrupa yakasının doğu kısmında bulunan sarayburnu parkı, istanbul’un gün doğumunu izlemek için muhteşem bir yer. gün doğumunun güzelliğine şahit olmak için tarihi yarımada fatih’te bulunan parka gitmelisiniz.

 

galata köprüsü.
Listelik

istanbul’un ilk akla gelen mekanlarından birisidir. hem çeşit çeşit insanları fotoğraflamak hem de şehrin en güzel manzaralarını yakalamak için en ideal yerlerden birisi.

 

fındıklı parkı.
Listelik

istanbul boğazı’nı seyredebileceğiniz en güzel yer desek yanlış olmaz. ister gündüz ister gece en güzel görüntüleri elde edebilirsiniz.

 

ortaköy meydanı.
Listelik

yine boğaz manzarasını yakalamak isteyen insanların ziyaret ettiği ilk bölge diyebiliriz. sadece boğaz’ı değil ortaköy camii ve semtin dar sokaklarını da fotoğrafa alabilirsiniz.

 

kız kulesi.
Listelik

istanbul’u adı geçince akla gelen ilk yerlerden birisidir. arkasında bulundurduğu manzarası ve boğaz’ın ortasında kalması müthiş kareler almanız için en ideal yerlerden biri.

 

çamlıca tepesi.
Listelik

istanbul’un en yüksek tepelerinden olan çamlıca, şehri kuşbaşı olarak görmek isteyenlerin ve dinlenme fırsatına erişip en güzel manzaraları görebileceğiniz nadir noktalardan biri.

 

pierre loti.
Listelik

pierre loti tepesinde haliç’e dair en güzel fotoğrafları çekebilirsiniz. çamlıca gibi istanbul’un en yüksek tepelerinden biri olan pierre loti sizi adete uçuyor hissine sokuyor.

 

bu liste başlıkları ilginizi çekebilir!

üst bottom