Listelik

pokimane.
2013 yılında yayınlarına başlayan pokimane genellikle league of legends ve fortnite oyunlarını oynuyor. 2017 yılında 450.000 takipçi barajını geçerek twitch'in en çok takip edilen 100 kanalı arasına girmeyi başardı. 2018 yılında 10. shorty ödülleri’nde yılın twitch yayıncısı ödülünün sahibi oldu. 2021 yılında 20.5 milyon saat izlenerek 3. sırada kendine yer buldu.

 
9 . entry derya tarafından eklendi.    

Listelik

gözde demiral (miafitz).
gözde demiral 1998 yılında doğdu. aslen izmir doğumlu demiral, izmir ekonomi üniversitesi, sinema ve dijital medya bölümü’nden mezun olmuştur. twitch kanalında (miafitz) isimli kanalın sahibidir. 7 yaşından itibaren uzun süre tiyatro ile ilgilense de ilerleyen süreçte bazı nedenlerden dolayı 2017 senesinde tiyatroyu bıraktığını belirtmiştir. ülkemizin içerik üreticilerinin ödüllendirildiği bir ödül töreninde yılın kadın yayıncısı ödülünü almıştır. resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 354bin, miafitz twitch kanalında ise 380 binin üzerinde takipçisi vardır.

 
10 . entry derya tarafından eklendi.    

Listelik

elanur pat.
elanur pat, runalexx kullanıcı adıyla sosyal medyada tanınmış ve üne kavuşarak fenomen olmuştur. 30 aralık 2000 doğumlu olan elanur pat 20 yaşındadır ve aslen orduludur. yalova üniversitesi bilgisayar programcılığı yazılım mühendisliği birinci sınıf öğrencisi olan pat twitch yayınlarıyla adından söz ettirmişti.

 
11 . entry derya tarafından eklendi.    

Listelik

lauren burch.
lauren burch 7 aralık 2000 kanada doğumlu model, youtuber, sosyal medya fenomeni. 34-24-34 fizik ölçülerinde, kanada'nın en kalabalık ve ikinci en büyük eyaleti ontario'da yaşıyor. 2020 nisan sonu itibariyle sosyal medyada 227 bin kişi tarafından takip edilmektedir. julia burch'ın ikiz kızkardeşi.

 
12 . entry derya tarafından eklendi.    

Listelik

julia burch.
juliaaburch instagram hesabıyla ün kazanan model. gündelik şıklığı, iç çamaşırları ve bikini modelleme fotoğrafları, sık sık tonlu fiziğine dikkat çekerek popülerlik kazanmasına yardımcı oldu. birkaç yıl boyunca rekabetçi bir dansçıydı. instagram hesabı ilk olarak nisan 2019'da açılmaya başladı. 1,2 milyondan fazla instagram takipçisi topladı. ayrıca kendi adını taşıyan youtube kanalında 100.000'den fazla abone kazandı. seksi twitch yayınlarıyla da göz doldurmaya devam ediyor.

 
13 . entry derya tarafından eklendi.    
Geri dön
Üst Bottom