kameralara yakalanan komik görüntüler listesi

kameralara yakalanan komik görüntüler listesi için eklenen 11 entry bulunmaktadır.
 

Listelik

yüzünüzü güldüren o kadar çok an var ki, bu komik anlar her zaman hafızanızda uzun süre saklanıyor ve hatırlandıklarında sizi her zaman yüksek sesle güldürüyor. bu fotoğraflara bakarken sadece şaşırırsınız ve fotoğrafçının fotoğraf çekerken gösterdiği inanılmaz çabayı takdir etmeden sessiz kalamazsınız.

 

Listelik

3d etkisi.

görünüşe göre televizyondaki bu adam gerçekten o kedinin kıçının kokusunu hissediyorsa. ifadeleri her şeyi söylüyor sanki gerçekte o kokuyu hissediyormuş gibi. fotoğrafçı burada mükemmel anı yakalamış. burada bir 3d efekti olarak adlandırılabilir.

 

Listelik

arabasının korunması.

arabasını polisten koruma şekli gerçekten çok komik. ben resimdeki kişinin polisin bir ceza meselesi için arabasını almaya geldiğini düşündüğünü, bu yüzden polisin arabasını polisten engellemeye çalışırken koruyucu bir şekilde davrandığını düşündüm, bunun yerine polis memuru sadece resim çekiyor.

 

Listelik

mükemmel zamanlama.

bu mükemmel zamanlama olarak adlandırılabilir, görünüşe göre özel bir an yaşıyorlar, bunun yerine bir stratejiyi tartışmak gibi bir şey olabilir veya bir tür kutlama olabilir ama bu yakalanan an bize yanlış bir mesaj veriyor.

 

Listelik

beklenmedik biri.

hemen hemen hepimizin başına gelebilecek bir şey ama bu kızların başına gelenler oldukça komik, sudan bir araba geçerken dalgaların sıçrama ihtimali var ama bu beklenmedik bir şey. böyle sıçrayan dalgaları hayal bile edemezdim, oldukça garipti. o büyük dalgalar, oradan geçen kızları hayrete düşürdü.

 

Bu listeler ilginizi çekebilir!

üst bottom