kısa boylu kadınların yaşadığı sorunlar listesi

kısa boylu kadınların yaşadığı sorunlar listesi için eklenen 14 entry bulunmaktadır.
 

Listelik

model olma hayalinden vazgeçmek.

kısa boylu biriysen ve model olmak senin hayalinse, gerçekten üzgünüm ama ulaşamayacağın bir hayal olduğu için bu hayal hakkında fanatikleşmeyi bırakmalısın. sadece bu fanteziyi bırak, çünkü bu hedefe ulaşmak senin için neredeyse imkansız.

 

kısa boylu birinin yüzleşmesi gereken en büyük mücadelelerden biri, genellikle çocukken yanılmasıdır. ne zaman yaşınızı söyleseniz, size sorulduğunda, “oh, ben seni 15 yaşında sanıyordum” gibi bir yanıt alıyorsunuz. veya “cidden mi? senin 9. sınıfta olduğunu sanıyordum." gerçekte bir lise mezunusunuz belki de...

 

Listelik

daha şişman gözükmek.

kısa boylu birisi için en büyük sorun, biraz kilo alırsanız tombul ve şişman görünmeye başlarsınız. uzun boylu bir kız aynı miktarda kilo alırsa hiç şişman görünmez. onun yerine daha kıvrımlı görünecektir.

 

topuklu giymek zorunda kalmak.

kısaysanız ve uzun arkadaşlarınız arasında garip hissetmek istemiyorsanız, yüksek topuklu ayakkabı giymelisiniz. beğenseniz de beğenmeseniz de. ve unutmayın, her kadın topuklu ayakkabı giymeyi sevmez. ve eğer biri sizden topuklu giymenizi isterse, ona düşman olunma ihtimali var.

 

Bu listeler ilginizi çekebilir!

üst bottom