metaverse hakkında bilgiler listesi için eklenen 6 entry bulunmaktadır.
 

metaverse, sadece kamusal alanları sanal evrene taşımayı hedeflemiyor. aynı zamanda finans dünyasında da birçok yenilik yapmayı planlıyor. bu durum son olarak metaverse coin’leri ile karşımıza çıktı. peki yeni çıkan metaverse coin’leri nedir?
teknoloji devlerinin metaverse projesi hakkında yaptığı atılımların ardından coin dünyasında da gelişmeler yaşandı ve ardı ardına yeni coin’ler piyasaya sürüldü. özellikle oyun sektöründe dijital gelişme vadeden metaverse, nft oyunları ile iş birliklerine giderek bu vaatlerine biraz daha yaklaştı. oyuncular bu nft’ler ile para kazanabiliyor.

birçok metaverse coin’i çıkmasına rağmen çok azı isminden söz ettirmeyi başardı. kullanıcılar tarafından en sık tercih edilen metaverse coin’leri ise şunlardır:

axie infinity (axs coin): pc ve telefonlarda oynanabilen bu oyun axie adındaki evcil hayvanları yakalamanıza olanak tanıyor. oyun içerisindeki başarılar neticesinde token kazanarak gelir elde edilebiliyor.
decentraland (mana): sanal ortamda insanların mülk alıp satabildikleri bir oyun türü. bu metaverse oyunundaki gayrimenkullerin finans değeri, nft aracılığıyla belirleniyor.
diğer yandan dünyanın kripto borsa lideri binance, metaverse projelerine oldukça önem veriyor. bu sebeple kendi kripto para borsasının bünyesinde birçok metaverse coin’i listeliyor.

 
üst bottom