ölen ünlülerin son görüntüleri listesi

ölen ünlülerin son görüntüleri listesi için eklenen 8 entry bulunmaktadır.
 

Listelik

marilyn monroe.

20. yüzyılın güzel ve göz alıcı aktrisiydi ama herkesi şoke eden çok trajik bir ölüm yaşadı.

 

Listelik

paul walker.

hızlı ve öfkeli serisi bu adamdan sonra artık eskisi gibi olmadı! paul walker kesinlikle hollywood'un en sevilen ünlülerinden biriydi! ancak los angeles'ta spor arabasını kullanan paul walker, arabasının kontrolünü kaybettiğinde ve o kadar yüksek bir hızda sürerken araba dümdüz bir direğe çarptığında işler gerçekten çirkin bir hal aldı! bu çarpışma o kadar şiddetliydi ki, yıldızdan geriye kalan hiçbir şey bulunamadı!

 

Listelik

michael jackson.

bu efsane dünyayı terk ettiğinden beri dünya eskisi gibi olmadı! ruhu bu dünyadan ayrıldığında her gözü ağlatan michael jackson! pop müziğe endüstride gerçekten anlam kazandıran kişiydi ve çok az parayla kendini o kadar büyüttü ki, michael jackson'ı bir kez bile duymamış bir insan olduğunu düşünmüyoruz. çok sancılı bir çocukluk yaşadı ama sonra yıldızlık ayağına sürünerek geldi ve sektörde gerçekten büyük bir başarı elde etti, ancak michael jackson'ın ölüm nedeninin hala biraz tartışmalı olduğu biliniyor.

 

Listelik

river phoenix.

böyle güzel bir yüzün kaybı! 31 ekim 1993'te vefat eden river phoenix, çok ünlü bir amerikalı aktördü ve bundan çok daha fazlasıydı! river aynı zamanda harika bir aktivist olarak biliniyordu ve aynı zamanda bilinen bir şarkıcıydı! ama sorunlu bir kişiliği vardı, kokain ve eroin gibi uyuşturuculara bağımlıydı. otopsi sonuçlarında aşırı dozda kokain ve eroin nedeniyle öldüğü ortaya çıktı.

 

Listelik

prenses diana.

bu dünya, bu güzel yüzü, böylesine kibar ve güzel bir kalpli insanı asla unutamaz! prenses diana, sadece kendi ülkesinde değil, dünyanın her yerindeki insanlara bu kadar cömert davrandığı için her zaman haberlerdeydi! işte bu yüzden aldığı sonu hak etmemişti! feci bir araba kazasında öldü ve hastaneye götürülürken ölümüne neden olan birden fazla kalp krizi geçirdi!

 
üst bottom