ölmediğine inanılan ünlüler listesi

ölmediğine inanılan ünlüler listesi için eklenen 15 entry bulunmaktadır.
 

Listelik

michael jackson 1958 – 2009.

yapılan otopsiler sonucunda jackson’ın asıl ölüm nedeninin anestezi ilacı olduğu açıklanmıştı. ölümünden bir süre sonra yaşadığı konusunda söylentiler artmaya başladı. bu söylentilerin kuvvetlenmesine sebep olan durum ise dave dave kılığında cnn’de bir programa katıldığı iddiası.

 

Listelik

galler prensesi diana 1961 – 1997.

ingiliz kraliyet ailesi üyesi prenses diana hakkında tek tartışılan konu nasıl öldüğü değil. ölümünden sonra tekerlekli sandalye ile kucağında bebek ile görüldüğü söylentiler arasında.

 

Listelik

d.b. cooper bilinmiyor-1971.

o ünlü bir uçak korsanı. amerika’nın çözülemeyen tek uçak kaçırma olayının da baş kahramanı. 24 kasım’da kaçırdığı uçak için talep ettiği 200 bin doları aldıktan sonra paraşütle uçaktan atlamış ve bir daha haber alınamamıştır. fbi dahil birçok kişi hala yaşadığına inanmaktadır.

 

Listelik

amelia earhart 1897 – 1939.

o atlantik okyanusu’nu tek başına geçen ilk kadın havacı. pasifikte kaybolan earhart’ın denize çakıldığı düşünülse de, japonlar tarafından kaçırıldığı da söylentiler arasında. ölümünden sonra japonya’da görüldüğü söylentileri de yayılmıştı.

 

Listelik

hz. isa.

aslında bu duruma 1 milyardan fazla insan inanıyor. hristiyanlığa göre hz. isa dünyadan sonra cennete yerleşti ve sonra da uzun süre yaşamaya devam edip, amerika’daki insanlara incil’i öğretti. bunun yanı sıra evlendikten sonra çocuk yapıp aile kurduğuna inananlar da var. müslümanlığa göre ise kıyameti haber etmek için allah katında doğru zamanı bekliyor.

 

Bu listeler ilginizi çekebilir!

 (10) 
üst bottom