tatil yerlerinden komik görüntüler listesi

tatil yerlerinden komik görüntüler listesi için eklenen 12 entry bulunmaktadır.
 

Listelik

tatiller eğlenceli değil mi? yeni yerlere gidiyorsun, yeni insanlarla tanışıyorsun ve sonra farklı deneyimler yaşıyorsun ama bu insanlar tatillerinde çok farklı deneyimler yaşadılar! adama ve onun büyük ikramiyeyi vurduğunu gösteren şeytani gülümsemesine bakabilirsiniz!

 

Listelik

her şeyden önce, gölün çok güzel olduğunu söyleyebilirim ve ondan sonra, 'kim daha iyi giydi' konusunda uygun bir meydan okuma olduğunu görebilirsiniz! şimdi yargıç olmak ve kimin daha iyi giydiğini söylemek istemiyorum ama buna kendin karar verebilirsin çünkü herkesin her şeye bakış açısı çok farklı! öyleyse yargıç ol ve bize kimin kazandığını söyle!

 

Listelik

tamam, şimdi bunun hiç de iyi görünmediğini kabul ediyoruz çünkü erkeğin nerede bittiğini ve kızın nerede başladığını gerçekten söyleyemezsiniz! ama sana şunu söylememe izin ver, her şeyin iyi niyetlerle başladığını biliyorsun! her şey büyük niyetlerle başlayıp felaketle sonuçlandığında olduğu gibi oldu! ve hayır, ilişkilerinden bahsetmiyorum!

 

Listelik

bu kadının kumsalda yürüyen ve tüm görüntüyü çalan kadından ne kadar nefret ettiğini söyleyebilirsiniz çünkü şimdi ona kim bakacak! pekala, kimse ona bakmayacak. yine de biraz umut var!

 

Bu listeler ilginizi çekebilir!

üst bottom