televizyon tarihine damga vuran gaflar listesi

televizyon tarihine damga vuran gaflar listesi için eklenen 17 entry bulunmaktadır.
 

demet akbağ: “ordu’nun çocukları”

türkiye’nin komik ve başarılı sinema sanatçılarından demet akbağ, beyaz show’a konuk olarak katılır. programda rol aldığı “o… çocukları” adlı filmi hakkında konuşulurken, filmin isminde geçen “o…” kelimesinin açılımını canlı yayında söyleyemeyince film birden kopar ve bir anda ağzından “ordu’nun çocukları” cümlesi çıkan demet akbağ, yaptığı hatanın farkına varınca neye uğradığına bir hayli şaşırıyor. orduluların tepki göstermesi üzerine, akbağ ardından bir açıklama yaparak tüm ordululardan özür diledi.

 

halit kıvanç: ” istanbul’un en eski anıtlarından ajda pekkan”

aralarında birçok ünlünün de bulunduğu önemli bir gecede, halit kıvanç sahneye ajda pekkan’ı takdim ederken ”evet şimdi de huzurlarınıza istanbul’un en eski anıtlarından birini, ajda pekkan’ı çağırıyorum” diyerek gafın kralını yapmıştı.

 

vj bülent: “merhaba, alparslan bey”

kral tv müzik ödüllerinde vj bülent’in sunuma girişi büyük bir gafla sonuçlanmıştı.
+vj bülent: evet, şu anda yanımızda alparslan bey var, biraz kendinizi tanıtır mısınız alparslan bey?
– alparslan bey: ben özhan canaydın, galatasaray başkanı’yım…

 

deniz akkaya “çingene gibi cevap vermeyelim”

deniz akkaya, katıldığı bir televizyon programında tartışma çıkması üzerine ortamı sakinleştirmeye çalıştı. deniz akkaya’nın “lütfen birbirimize çingene gibi cevap vermeyelim” sözleri şok yarattı. ancak tartışmaya sebep olanlardan biri hüsnü şenlendirici’ydi.

deniz akkaya’nın gafları bunlarla da kalmıyor. bir trafik kontrolünde trafik polislerine “çişim var beni bırakın” derken kameralara yakalanan deniz akkaya, cengiz abazoğlu’na olan sevgisini ise “benim için çok farklı; çünkü arkadan vurmuyor” diyerek anlatmıştı.

 

gökmen özdenak: “ortaya alıyor, kanat yok. kanat alıyor, orta yok.”

bu gafı başlığa almak da diyalog olarak yazmak da çok zor. küfür olduğundan değil, küfrün içeriği şifreli, dekoderli olduğundan bir sıkıntı var.

 

Bu listeler ilginizi çekebilir!

üst bottom