trend oje renkleri listesi için eklenen 2 entry bulunmaktadır.
 

Listelik

kadınların kendileriyle uğraşmayı sevdikleri ve kişisel bakımlarına ne kadar önem verdiklerini hepimiz biliyoruz. kişisel bakım içerisinde en önemli alanlardan biri de el bakımıdır. bakımlı ellerin en önemli göstergesi tırnak, tırnakları da göz alıcı hale getiren ojedir.

oje seçimi çok önemlidir. geçmişte oje giyilen kıyafete göre seçilirken, günümüzde bu husus değişti. artık ojeler başlı başına bir kahraman oldu. kadınların ruh halinin bir yansımasını bile tırnaklarda görmek mümkün.

gelelim trend oje renklerine. aslında renkten önce bu sene oval tırnakların yerine kare tırnakların geçtiğini söylemekte fayda var. kırmızı ve siyah gibi klasik renklerin yanında; mavi, turuncu, bordo ve beyaz gibi renklerde trend oje renkleri arasında yer almakta. ilkbahar yaz sezonuna damga vuracak renkler gözü yoran neon renkler olmayacak. bunun yerine daha pastel ve soft renkler ön plana çıkacak. bordo ve siyah kışın vazgeçilmez renklerinden olacak.

markalara göz atacak olursak ilkbahar yaz sezonunda trend renkleri şöyle sayabiliriz.
wet n wild shine – blazed,
pastel 97 numara,
golden rose 141 ve 212 numaralı renkler ve buna benzer renkleri sayabiliriz. yukarıdaki resimde de gördüğümüz gibi mavi ve tonları ojelerde de hakimiyetini kurmuş durumda.

klasikliği sevmeyen kadınlara tavsiye; bu renkleri tek başına kullanmak sizlere yeterli gelmiyorsa karışık da kullanabilirsiniz. iki renkli kombinler, şekiller sizi tatmin edecektir. bir diğer tavsiye ise klasikten yana olan kadınlara french oje hala yerini koruyor…

tercihiniz ne olursa olsun aklınızdan çıkmaması gereken husus; renklilik olsun.

 

birçoğumuz parıltı ve süsü çok severiz, bu bizim hakkımız aslında. biz kadınlar için parıltı ve süs hayatımızın birçok yerinde vardır. özellikle makyaj ve ojelerde daha öne çıkmaktadır. bakımlı her kadının ellerine verdiği özen, ilk önce tırnaklara yansır, tırnaklar ellere şekil verir. bu yıl parıltılı ojeler ön planda her renk ve tonun kullanıldığı parıltılı ojeler size birçok seçenek sunar.

parıltılı ojeler, kırmızı renkli simli ojeler. kırmızının hemen hemen bütün tonlarını rahatlıkla bulabilirsiniz.
siyah renkli simli ojeler, siyahın asaletini çok güzel yansıtabilirsiniz.
pullu ojeler bütün renk tonunda kullanılabilir.
altın renkli simli ojeler altının kadınların hayatın vazgeçilmezliği ojelerde oldukça hoş görüntü vermektedir.
gümüş tonları ile siyah rengin uyumu ile kullanılmış sim karışımlı ojelerde trend sayılır.
benekli ve simli ojeler oldukça güzel bir görüntü verecektir ellerinize.
kalp desenli ojeler, özellikle kırmızı, pembe, beyaz, tonları ön plandadır.
siyah, kırmızı beyaz, pembe, mavi, mor gibi iddialı renklerde oldukça şık bir görüntü vermektedir, ellere ve ayak parmaklarını da uygulanabilmektedir.
simli desenli ojeler, pullu desenli ojeler, fiyonklu ojeler, desenli pullu ojeler, çiçek desenli ojeler, ilkbahar havası verecek ojeler, geyik desenli ojeler, kelebek desenli pullu ojeler, kurdele desenli simli ojeler, leopar desenli ojeler bunlar her zaman trend sayılır.

 

bu liste başlıkları ilginizi çekebilir!

üst bottom