ünlülerin giydiği ilginç kıyafetler listesi

ünlülerin giydiği ilginç kıyafetler listesi için eklenen 14 entry bulunmaktadır.
 

Listelik

lady gaga'nın sarının çeşitli tonlarında boyanmış ve aslında oldukça iyi görünen saçları ve makyajı oldukça iyi görünüyor ama… bunu giyerken ne düşünüyordu acaba?

 

Listelik

kadının ifadesindeki şey, o ayçiçeğini giymekten pek de mutlu olmadığını gösteriyor. bu yüzden çok fazla fırfır kötü bir fikirdir. şeffaf topuklu ayakkabılar şüpheli. en azından göze çarpıyor ve sarı yaz sezonu için çok popüler bir seçim. bu fırfırlara bir yön vermiş olsaydı, görünüşünü sallardı.

 

Listelik

nicki minaj.

nicki minaj şüphesiz çok ünlü bir şarkıcı ve gerçekten harika müzik yapıyor ama yine de zaman zaman moda alanında mücadele ettiğini kesinlikle görebiliriz. kıyafet denilince en çok tercih edilen renklerden biri kırmızıdır ve şüphesiz kırmızı renk ona yakışıyor ama tasarım biraz şüpheli. yüzüne baskı yapmak için elbisesi üzerinde yapılan iş oldukça iyi yapılmış olsa da, daha iyi bir tasarıma odaklanmış olsaydı, kendinden nefret edenleri kesinlikle tatmin ederdi. ne olursa olsun, iyi bir şekilde farklı görünüyor!

 

Listelik

dencia.

renkli. gerçekten renkli. onu şahsen gördükten sonra aklınıza gelen ilk şey. dencia, moda seçimleri nedeniyle gerçekten de birçok insanın hafızasına kazındı. renklere sahip olmak bir takım elbiseyi çarpıcı kılmak için yeterli değildir. tüm bu fantastik renklere düzgün bir yön vermiş olsaydı çok daha iyi görünürdü. pek çok insan ondan hoşlanmadığı için bu elbiseyi yapmak için çok çaba harcanmış olmalı. ancak daha rahatsız edici bir sorun, o gözlüklerin ardından görüp göremediğidir?

 

Listelik

julia neel.

ondan öncekiler kadar kötü olmasa da hâlâ birçok nefretçinin dikkatini çekiyor ve oscarlarda en kötü giyinen ünlüler listesine girdi. elbisesi, bir gün deniz kızı olmayı umut eden çocuklar için daha olası görünüyor. aslında diğer ünlülerin giymeyi seçtikleriyle karşılaştırıldığında oldukça normal. tasarım, kumaş ve renk dışında iyi görünüyor. ve ayakkabıları elbisesiyle eşleşiyor!

 

Bu listeler ilginizi çekebilir!

üst bottom