günün fotoğrafı veya fotoğrafları listesi

günün fotoğrafı veya fotoğrafları listesi için eklenen 16 entry bulunmaktadır.
 
en son bir yetkili düzenledi:

Listelik

kuzey carolina üniversitesi öğrencisi daniel keller, fayetteville, arkansas'ta düzenlenen decathlon şampiyonası sırasında bardan başarıyla atladı. (nisan l. brown/associated press)

 

Listelik

kolombiyalı bir futbolsever, kolombiya'nın medellín kentinde düzenlenen ve peru ile oynanan ön eleme futbol maçında takımını destekliyor. kolombiya 1-0 kazandı. (luis benavides/ilişkili basın)

 

Listelik

arlington, teksas'taki texas rangers ve toronto blue jays'in molası sırasında stadyumun üst balkonunda sağanak yağmur altında bir kız duruyor. (jessica rinaldi/reuters)

 

Listelik

ispanya'nın redondela kentinde düzenlenen "festa da coca" kutlamasında 4 yaşındaki bir kız çocuğu saklambaç oynuyor. kökleri orta çağ'a kadar uzanan bu dini festivalde, geleneksel kıyafetli kadınlar omuzlarında küçük kızlarla dans ediyor. çocuklara "penla" adı verilen geleneksel elbiseler de giydirilir. (miguel vidal/reuters)

 

Listelik

7 yaşındaki jeshon smith, peoria, illinois'de sebzeleri sularken hortumdan gelen suyla uyutulur. (matt dayhoff/peoria journal star via associated press)

 

Bu listeler ilginizi çekebilir!

üst bottom