çin’in nüfusundan bile fazla izlenen videolar listesi

çin’in nüfusundan bile fazla izlenen videolar listesi için eklenen 15 entry bulunmaktadır.
 

"Uptown Funk" - Mark Ronson ft. Bruno Mars: Bu parça, funk ve disco karışımı ritmiyle milyonların kalbini fethetti ve YouTube'da 4 milyardan fazla izlenme sayısına ulaştı. Enerjik dans sahneleri ve unutulmaz melodisiyle, izleyicileri kendine hayran bırakıyor.

 

"Sorry" - Justin Bieber: Justin Bieber'ın bu hit şarkısı, YouTube'da 3 milyar izlenme sayısını aşarak en popüler videolar arasına girdi. Özür dileme temalı sözleri ve dans edilesi ritmiyle, geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

 

"Sugar" - Maroon 5: Bu video, Maroon 5'ın gerçek düğünlere sürpriz yaparak çaldığı anların kaydıyla ünlü oldu ve YouTube'da 3 milyardan fazla kez izlendi. Şarkının tatlı melodisi ve videonun sıcak hikayesi, izleyicilerin kalbini kazandı.

 

"Lean On" - Major Lazer & DJ Snake (feat. MØ): Elektronik müzik dünyasından bir hit olan "Lean On", YouTube'da 3 milyar izlenmeye ulaşarak en popüler videolar arasına girdi. Etkileyici dans koreografisi ve akılda kalıcı melodisiyle, dünya çapında bir fenomen haline geldi.

 

"Closer" - The Chainsmokers ft. Halsey: Bu elektronik dans müziği hiti, The Chainsmokers ve Halsey'nin mükemmel uyumuyla YouTube'da 2 milyar izlenme sayısını aşarak müzik listelerinde uzun süre üst sıralarda yer aldı. Şarkının yakaladığı gençlik duygusu ve aşk hikayesi, dünya çapında büyük bir hayran kitlesi edindi.

 

Bu listeler ilginizi çekebilir!

üst bottom