call of duty serisi.

son dönemlerde yayınladığı mobil oyunla konuşulmaya devam eden call of duty, seri olarak kıyaslarsak şüphesiz ki rakiplerine göre en iyisi. hem hikayesi, hem görseller, müzikler ve ses kalitesi, olayları yaşamanıza neden oluyor. hikayeli modun haricinde arkadaşlarınızla oynayabilmenize olanak sağlaması da ayrı bir avantajı.

 
18 . entry derya tarafından eklendi.    

half life.

22 yıl önce yayınlanan ve internet kafelerin kuşkusuz ki en çok oynananlarından half life, günümüz oyunlarının çoğuna öncü olmuştu. şuan ise yerini cs’ye bıraktı ve aktifliğini yitirdi. artık birçok kişi ara sıra girip nostalji yaşamak için indiriyor olsa da bence gelmiş geçmiş en iyi fpslerden bir tanesi.

 
19 . entry derya tarafından eklendi.    

counter-strike serisi.

şüphesiz ki en zevk alınan oyunlardan biri. bana göre böyle olmasının nedeni ise arkadaş çevrenizle takım oluşturup, taktikler geliştirip rakipleri alt etmeniz. ayrıca kendi içerisinde rank sisteminin olması da sizi ve ekibinizi bir hayli gaza getiriyor. son dönemlerde getirdiği güncellemelerle de anlık bir milyondan fazla kullanıcıya ulaşmayı başarıyor. bu arada sizin en beğendiğiniz ve sürekli oynadığınız harita hangisi?

 
20 . entry derya tarafından eklendi.    
Geri dön
Üst Bottom