gıcık burçlar hakkında bilgiler listesi

koç burcu.
öfkesini en kolay anlayabileceniz, sizden hoşlandığını en rahat edeceğiniz burç koç burcudur. onun her şey ağzındadır. bine gıcık olduğunda onu içinde saklayıp planlar yapmaz. neye ve kime gıcık olduysa anında söyler. tepkisini verir. işler karışırsa sesini yükseltir, yetmezse bir tane yapıştırır gıcık olduğuna. öfkesini attıktan sonra da hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eder.
boğa burcu.
bu burcun gıcık olduğu kişiye tepkisini anlamak için, arenada gerçek bir boğanın tepkisine bakmanız yeterli. onu sinirlendirmek de, gıcık etmek de kolay değildir. sabırlı ve stabildir. dikkatini çekmek, onu gıcık etmek için uğraşmış olmanız gerekir. ancak yeterince sinir etmeyi başardıysanız öfkesinden kaçmanız gerekir. sizi her ortamda ezer ve kendi bulunduğu ortamda sizin nefes bile almanıza izin vermez.
ikizler burcu.
kimseye gıcık olmaz. olsa da bir süre sonra unutur. uzun uzadıya kin tutmaz. fikirleri de çok sık değiştiği için, bugün gıcık olduğunu yarın en sevdiği yapabilir. ancak olur da sabit bir şekilde birine gıcık olmayı başarırsa, sadece konuşur. ancak onu yıldırana kadar saatlerce konuşur. bir süre sonra sussun diye üstüne para vermek bile isteyebilirsiniz.
yengeç burcu.
hafızası en güçlü burçlardan biridir yengeç. kendisine yapılanı asla unutmaz. birine gıcık oluyorsa, gıcık oluyordur. bu asla değişmez. eski düşmandan dost yapmaz. yumuşak bir mizacı olduğu için herkes onun sessizce duygularını içinde yaşayabileceğini düşünebilir. bu büyük bir yanılgıdır. birine gıcık olduğu zaman tepkisini emsalsiz yollarla belli edebilecek kadar yelpazesi geniştir yengecin.
aslan burcu.
aslan burcunun birine gıcık olması çok zordur. çünkü kendi ile ilgilenmekten, çevrenin onunla ilgili ne düşüneceğini tartmaktan kimsenin hareketlerini özel olarak inceleme tenezzülünde bulunamaz. israrlı bir şekilde karşıdan reaksiyon geldiyse ve gerçekten bir aslanın kendine olan dikkatini dağıtıp gıcık olması sağlanmışsa, aslan artık o insan orada yokmuş gibi davranır.
başak burcu.
bir insana gıcık olması bir yana kaile alması bile zordur. hayatının her aşamasında mükemmeli arayan başaklar zaten çok fazla insan hayatlarına almayacaklardır. yine de yeterince irrite edebildiyseniz, hayatınızın en sert eleştirilerini duymaya hazır olun. sizi sözleri ile yerden yere vuracaktır ki; o an bulunduğunuz yeri terk etmek hatta yerin dibine girmek istersiniz.
terazi burcu.
gıcık olmak terazi burçlarının kitabında yazmaz. yani en azından dışarıdan öyle sanırsınız. en kötü davranışlar bile sergilense, terazi asaletini bozmaz ve politik olarak ilişkisini sürdürmeye devam eder. boşuna zorlamayın; terazi birine gıcık oluyorsa da asla bilemeyiz.
akrep burcu.
aktep burcu birine gıcık olduysa vay haline! kendinize edinebileceğiniz en kötü düşmanı edinmişsinizdir demektir. akrep intikamını soğuk yer, soğuyuncaya kadar da etrafa onu içine düşürecek bin tane kuyu kazar. bir akrep'i karşısına almış, onun kendisine gıcık olmasına neden olmuş kimse, hayatının hatasını yaptığını ilmik ilmik anlayacaktır.
yay burcu.
dünyanın en tatlış insanlarını gıcık etmeyi başaran insanları özellikle tebrik etmek gerek. ancak ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın yay burcu için öfkelenmek son seçenektir. güler yüzü ile gıcık olduğu konuyu çözmeyi tercih eder. yine de bir şekilde onu gıcık etmeyi başardıysanız, onun da bir ateş grubu burcu olduğunu ve isterse yakabileceğini unutmayın.
oğlak burcu.
zaten asabi bir burçtur oğlak. her zaman silahı ve b planı ile gezer. onu gıcık etmek pek de zor değildir. hedeflediği bir konuda yoluna taş koymanız size gıcık olması için yeterlidir. eğer onu gıcık ederseniz sizi o taşla beraber gömer ve yoluna devam eder.
kova burcu.
kimse ile çok samimi olmazlar. herkes ile aralarında bir kol boyu mesafe vardır. çok samimi arkadaşlarının bile geçemediği bir çizgisi vardır. gıcık olmaksa pek ona göre bir davranış değildir. hoşlanmadığı bir şeyi söyler, karşısındakini uyarır. durum devam ederse onu kol boyundan da dışarı koyar.
balık burcu.
merhametli, romantikgillerden sayıldığı için balık burçlarını hafife alırsanız hata ederseniz. birine gıcık alırsa sözde onu allah'a havale eder. çevresinde konuşurken "allah'ından bulsun!" der. eve gidince, kendi kendine kaldığında ise etmediği beddua kalmaz. öyle ah eder öyle ah eder ki; onu gıcık edenin işi bir daha rast gitmez.

 
1 . entry derya tarafından eklendi.    
Geri dön
Üst Bottom