hollywood'un seksi kadın oyuncuları listesi

hollywood'un seksi kadın oyuncuları listesi için eklenen 10 entry bulunmaktadır.
 

mila kunis
Listelik

milena markovna “mila” kunis amerikalı bir aktris. 1991 yılında, yedi yaşındayken ailesi ile sscb'den los angeles'a taşındı. okul sonrası etkinlik olarak oyunculuk derslerine kaydolduktan sonra kısa süre sonra bir ajan tarafından keşfedildi. kunis, wachowskis'in yönettiği bilim kurgu filmi jüpiter ascending'de channing tatum ile birlikte rol aldı.

 

jennifer aniston
Listelik

hollywood oyuncusu jennifer aniston, john aniston'ın kızı ve los angeles'ta doğan oyuncu nancy dow, televizyon sitcom 'friends' ile adını aldı. sitcom'daki karakteri çok takdir edildi ve amerika birleşik devletlerinde en popülerlerden birisi oldu, performansları için emmy ödülü, altın küre ödülü ve screen actors guild ödülü aldı. oyuncu kendini her zaman en yüksek ücretli oyuncu, en güzel kadın ve en seksi kadın olarak listeledi, şimdi listemizde hollywood'un en seksi oyuncusu olarak yer aldı.

 

emma stone
Listelik

emily jean “emma” stone amerikalı bir aktris. ilk uzun metrajlı filmini superbad'da yaptı. the house bunny, zombieland, kieran ve michelle mulroney'nin paper man filmlerinde rol aldı. dalgalı sarı saçları ve vücut şekli ile güzeldir.

 

marion cotillard
Listelik

marion cotillard, fransız aktris, şarkıcı, söz yazarı, çevreci ve greenpeace sözcüsüdür. saf kalple doğduğunu yüzünden görebiliyoruz. tüm erkeklerin dikkatini çekebilecek seksiliği var.

 
üst bottom