ilginç hastalıklar listesi için eklenen 13 entry bulunmaktadır.
 

Listelik

progeria hastalığı.

progeria hastalığına yakalanan çocukların durumu çok zor! çünkü onlara en fazla 13 yıl ömür biçiliyor. ve bu hastalık çok nadir görülüyor.

 

Listelik

günde 200 kez orgazm olan kadın.

sarah carmen’in hastalığına dert mi desek lütuf mu bilemedik. sarah devamlı tahrik olma sendromu yaşıyor ve günde ortalama 200 kez orgazm oluyor.

 

Listelik

soğuk nedir bilmeyen adam.

bu adam soğuğu hissetmiyor. buzların içinde yatıyor, karda şortuyla uzun koşular yapıyor, normal insanların dayanamayacağı soğukluklarda tepki bile göstermiyor.

 

Listelik

uyumayan çocuk.

annelerin çocuklarını uyutmak için ne çok çaba harcadığını hepimiz biliriz. uzun mücadelelerden sonra her çocuk elbet uyur, ama bir çocuk var ki o hiç uyuyamıyor. 3 yaşındaki bu çocuk yıllardır uyuyamıyor. sebebini doktorlar şöyle açıklıyor: beyin, spiral kolonun içine sıkışıyor ve sonuç olarak kişi uykuyu ve konuşmayı, dolaşım sistemini, hatta nefes almayı kontrol eden beyin sapının düğümlenmesine yol açıyor.

 

Listelik

hyperthymestic syndrome.

kadınların hiçbir şeyi unutmadıkları yüzyıllardır erkeklerin dilinde. mesele böyle görünse de kadınlar elbette bir şeyleri unuturlar; fakat bu kadın unutmuyor. 40 yaşında ve evli olan bu kadının hastalığına hyperthymestic syndrome deniyor. bu güne kadar yaşadığı her ayrıntıyı hatırlayan bu kadının çevresindekiler durumdan hayli şikayetçi olsa gerek.

 

Listelik

teknolojik alerji.

günümüzde teknolojiyi kullanmadan yaşamak imkansız hale geldi, fakat bu kadın için durum böyle değil debbie bird’ün teknolojiye alerjisi var. her türlü elektronik alet onun cildinde büyük hasarlar bırakabiliyor.

 
üst bottom