kakaotalk hakkında bilgiler listesi

kakaotalk hakkında bilgiler listesi için eklenen 1 entry bulunmaktadır.
 

bir güney kore firması olan kakao’nun bir çok servisi bulunuyor. kakaomusic, kakaostory, kakaogroup, kakaoplace vs…. kakaotalk, cnet tarafından dünyanın 1 numaralı sohbet programı seçilerek tüm dikkatleri üzerine topladı ve ayrıca android platformunda en iyi geliştirici unvanına da sahip. ücretsiz ve de hd ses kalitesi ile sesli ve görüntülü görüşme yapabileceğiniz kakaotalk, bunun yanı sıra talking tom ve talking ben gibi uygulamaları ile sesinizi değiştirerek eğlenceli konuşmalar da sağlıyor. ayrıca, bir çok hareketli ya da hareketsiz ifade ile derdimizi rahatlıkla anlatabiliyoruz. kakaotalk’ta birisini eklemek için telefon numarasını bilmemize gerek de yok, pin numarası ile de bunu kolaylıkla yapabiliyoruz.

bütün akıllı telefonlarda kullanıma sunulan kakaotalk’ın bir diğer önemli özelliği ise, konuşmaları şifrelemesi. yani herhangi bir hacker saldırısında konuşmalar, yazışmalar çalınamıyor.

130 milyon gibi ciddi bir kullanıcı sayısına ulaşan kakaotalk ülkemizde henüz çok yaygın olmasa da dünyada oldukça adından söz ettiren bir sohbet programı.

 

Bu listeler ilginizi çekebilir!

üst bottom