firma tanıtımları listesi için eklenen 30 entry bulunmaktadır.
 

gecem aydınlatma 1997′den bu yana aydınlatma konusunda özel çözümler sunarak, ekonomik, ergonomik, çevreye duyarlı, estetik ve mimari değerleri ön planda tutan ürünler üretiyor. uluslararası alanda 40 farklı ülkede varlığını sürdürürken, dünyanın çeşitli yerlerinde işinin uzmanlarıyla çalışıyor.

gecem, iş ortağı olarak mimarlar, mühendisler, aydınlatma tasarımcıları, elektrik müteahhitleri, elektrikçiler, uluslararası distribütörler ve toptancılarla çalışarak, kaliteli ürünleri, fonksiyonel ve yenilikçi çözümleri uygun fiyatlara müşterilerine sunuyor.

sadece alanında en iyi ürünleri üretmekle kalmayan gecem, endüstriyel tasarım yoluyla mimari elementleri aydınlatmayla bütünleştiriyor. işığın kalitesinin mekanlara değer kattığının verdiği farkındalıkla çeşitli uzmanlık dallarındaki profesyonellerle çalışarak, doğru ve verimli ışığın farklı mimari mekanlarda kullanımını önemsiyor.

gecem aydınlatma olarak çevreyi ve insanların yaşam standartlarını iyileştirebilen akıllı iç ve dış mekan aydınlatma sistemleri geliştirmek için araştırma ve yenilikle hareket eden bir firmayız. stratejik düşüncemiz, süreçlerimizi, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi sürdürülebilir ver sürekli gelişimi amaçlar. yeni ortaklıklara ve gelişme fırsatlarına açık yapımızla faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda paydaşları, çalışanları, müşterileri, ortakları ve profesyonelleri memnun etmek için uzun vadeli, sürdürülebilir büyümeyi amaçlıyoruz ve her alanda en iyisine ulaşmak için çaba sarf ediyoruz.

vizyonumuz;

gecem aydınlatma sürdürülebilir, müşteri odaklı , pratik ve basit aydınlatma çözümleri ile mimarların, tasarımcıların, taahhüt ve elektrik firmalarının birinci tercihi olmayı amaçlar. gecem geleceğin aydınlatmasını şekillendiren insan ve mekan odaklı aydınlatma ürünleri tasarlayarak ve global pazarda ışığın yolu olmayı hedefler.

misyonumuz;

gecem aydınlatma müşterileri için sürdürülebilir, enerji tasarruflu, doğa ile barışık aydınlatma çözümleri sunar.

www.gecem.com

 

Bu listeler ilginizi çekebilir!

üst bottom