şirket olmanın tanımını sadece üretimden ibaret sanan firmalar çoğu zaman kendi yağında kavrularak gelişmeden yerinde sayarlar. birçok şirket düşük maliyetle kurulduğu için, büyük şirketlere meydan okumayı hayal olarak görmektedir. kimisi bu yükün altından kalkamayacağını düşünür; kimisi de böyle bir şeyi gerçekleştirmeye sadece kendisinin değil hiç bir küçük şirketin gücünün yetmeyeceği fikrine varır. halbuki dünya üzerinde bugün büyük şirket olarak anılan birçok şirket kurulduklarında küçük maliyetle kurulmuş olmakta, dar bir alana hitap etmekte ve az sayıda kişiye hizmet vermekteydi. önemli olan yeniliklere ve gelişmelere ayak uydurarak sürekli ileri dönük bir büyüme gerçekleştirmektir. bu bir risk olsa da pek bir şey kaybettirmez. sonuçta bu riski alan şirketler başarılı olmayı bilmiştir. bunlardan biri de hiç şüphesiz hes kablo'dur. ilk kurulduğunda sadece enerji kablolarının üretimiyle ilgilenen şirket, kendini geliştirdikçe yeni atılımlarda bulunmuş ve bütün kablo sektörüne hitap etmeye başlamıştır. bakır haberleşme kablosu, fiber optik kablo, data ve lan kablosu, enerji kablosu, yüksek gerilim enerji kablosu, alüminyum iletken, elektrolitik bakır tel, emaye bobin teli ve pvc granül üretimini de üstlenen firma bu şekilde sektöre hükmetmeye başlamıştır. bu başarı hikayesi sadece kendisini değil diğer şirketleri de ilgilendirmektedir. çünkü canlı örnekler her zaman için daha yararlı olmuştur. türkiye'deki diğer benzer şirketlerde yanı başlarındaki bu gelişimi iyi bir şekilde izleyip analiz ederse aynı başarıya onlarda ulaşabilir.

hes kablo, kullanıcılarına birçok hizmeti bir arada verme özelliğine sahiptir. kaliteli ürünün yanı sıra güven, kullanışlılık ve farklılık gibi unsurları da bünyesinde bulunduran hes kablo müşterilerine bir hizmetten çok hizmetler bütünü sunmaktadır. “güven veren teknoloji” sloganını kullanarak yola çıkan firma, kullanıcılara hem kalite hem de güveni bir arada sunmakta. bugün birçok dalda bu iki unsurun bir araya gelmesi gerçekten zor bir durum. kimi zaman kaliteli ürünleri bulabildiğimiz halde şirketlerin güven vermemesi bizi endişelendiriyor. bazen de yeterince güvendiğimiz halde gerekli kaliteyi göremiyoruz. hes kablo bu durumun yarattığı sorunları göz önünde bulundurarak kendi motifini oluşturmuştur. bu önemli iki unsuru müşterilerine bir arada vermeyi amaçlayan hes, her zaman başarıya ulaşmıştır. bu unsurları 35 yılı aşkın deneyimiyle birleştirmiş ve dünyada saygın bir marka haline gelmiştir.

hes kablonun üretim kalitesi her zaman ön plandadır. bu kalite ve standartlar bütünü sadece müşteri ve iş ortaklarının sözlerinden alıntı halinde düzenlenmemiştir. iso, tse, vde, gost, etl, ukrsepro ve kema gibi kaliteli belgelere sahip olan hes, başarısını belgelerle tescillemiş ve bir kez daha güven kazanmıştır. hes kablo, kendisine güven duyan ve destekleyen müşterilerinin yüzünü asla kara çıkarmamış, başarılarıyla onların gururlanmasını sağlamıştır.

hes kablo, yıllardan beri süre gelen tecrübesini iş becerisiyle harmanlama işini en iyi şekilde yürütmüştür. ulusal ve uluslararası alanlarda her zaman kalitesini ispatlamış, aldığı belge ve sertifikalarla bunu resmileştirmiştir. dünya standartlarına göre üretim yapan firma, sadece bununla sınırlı kalmamış, müşteri ve kullanıcılarının istekleri doğrultusunda da üretim yapmaya başlamıştır. siparişe göre ürün meydana getirme ve bu ürünler üzerinde değişiklik yapma gücünü kazanmıştır. hes kablo, başarıyı ve kaliteyi sadece üretimde değil her alanda yakalamıştır. toplam kaliteye verilen önem sayesinde uluslararası bir holding haline gelmiştir.
2009 yılında yapılan resmi araştırmaların sonuçlarına göre hes kablo, bütün sektörler baz alındığında ülkedeki en iyi 500 şirket arasında 83. sırada yer almıştır. bu başarısını dünya çapında göstermek isteyen hes kablo, çalışmalarını bu hedef doğrultusunda yapmaktadır. üretimini sadece yurt içine değil yurt dışına da sunan firma, dünya üzerinde 120 ülkeye ihracat yapmaktadır. buda hes kablonun türkiye'de olduğu gibi dünyada da ne kadar önemli bir yapıya sahip olduğunu gösterir. dünya pazarlarında etkili olma adına her geçen gün özgün motifler geliştirilmektedir.

hes kablo, vizyonu geniş bir holding olarak varlığını yıllardır devam ettirmektedir. ilk yıllar vizyonu kablo sektörünün her birimine hizmet vermek olan firma; bu hedefi gerçekleştirmiştir. ardından kaliteyi en üst düzeye çıkarma planı hazırlanmıştır ve bunun da üstesinden gelinmiştir. kurulduğu günden itibaren sürekli hedefler doğrultusunda yönetilmiştir. bu hedeflere de birer birer ulaşılmıştır. bundan sonraki hedefler arasında ise; kaliteyi ve hizmeti daha fazla arttırarak bir dünya devi haline gelmek var. bugüne kadar yapılan çalışmaların ciddiyetine bakarsak bunun bir hayal olmadığını anlayabiliriz. hatta bu durumun yakın zamanda gerçekleşmesi hiç de şaşırtıcı olmaz. hes kablonun bir başka amacı ise ihracat miktarını arttırmak ve türkiye'ye giren döviz seviyesini yükseltmek. böylelikle şirket olarak ülke ekonomisine katkıda bulunmak amaçlanmıştır. ayrıca şirket, yeni istihdam alanları oluşturarak da ülkesine katkı sağlama amacındadır.

hes kablo, büyük şirket olmanın gereklerini en iyi şekilde bilmektedir. şirket olarak görevlerini yapmakla beraber sosyal alanda da etkili olmaktadır. hes kablo, sosyal sorumluluklarının farkında olan bir şirket profiline sahiptir. sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek olan hes, şirket olarak da birçok aktivite düzenlemektedir.

hes kablo, misyonu gereği her zaman teknolojik gelişmeleri yakından takip etmiş ve bu gelişmelere şirket olarak da katkıda bulunmuştur. yeniliğe her zaman açık, gelişim yanlısı bir tutum sergilemiş bunu da davranışa çevirmiştir. sürekli bir gelişim içerisinde olan hes kabloda yenilenme yılın 12 ayı boyunca devam eder. hes kablo çalışanları ile bir bütündür. hes kablo bünyesinde çalışan her eleman hes ailesinin bireyi olarak birçok özelliğe ve fırsata sahiptir. öncelikle hes kabloda çalışıyor olmak bile başlı başına bir fırsat ve önceliktir. bütün çalışanlar öncelikle bu bilince vardırılır. bunun bilincine vardıktan sonra geriye kalan kısımlar önemsizdir. çünkü çalışanlar bulundukları konumun farkına vardıklarında ister istemez konumlarını koruma isteği duyacaklardır. bu hususta en fazla verimi sağlayacaklardır. böyle bir sistemle yıllardır başarıya ulaşmış olan hes, bu yapısıyla diğer şirketlere de örnek olmuştur. çalışanların işine odaklanabilmeleri için her türlü ortam sağlanmıştır. onların mutluluğu sağlanıp bu mutluluğu müşterilere aktarmayı planlayan hes, bu tutumuyla her zaman başarılı olmuştur. çalışanların kendilerini geliştirmeleri adına onlara her türlü destek verilmiştir. hes kablo, gerek işle ilgili gerekle iş dışında olan fakat önemli olan eğitimleri çalışanlarına büyük bir titizlikle sunmaktadır. onların kendini geliştirmesi için eğitimler verilmekte bu eğitimlere katılım mutlak sağlanmaktadır.

http://www.hes.com.tr

 
27 . entry Yosma tarafından eklendi.    

mutlusan, yaklaşık 30 yıllık iş yaşantısı boyunca başarılı günler geçirmiş. ileride de başarılı olmak için şimdiden ciddi temeller atmıştır. dürüstlüğü ve kaliteli hizmeti kendine misyon olarak belirleyen firma, bu yolda her zaman siz değerli müşterilerine karşı dürüst olmuş ve sizlere en kaliteli hizmetlerini sunmuştur. özel bir üretim sistemi dahilinde varlığını sürdüren mutlusan, başarısını temel esaslara mutlak uymaya borçludur. kendi esaslarına her zaman bağlı kalmış, şirketin hedeflerinde asla gerilemeye gidilmemiş, üstelik ileri dönük hedefler geliştirilmiştir. bunun getirdiği sonuçlar doğrultusunda kendisine sektör içerisinde sağlam bir yapı oluşturmuştur. bu sağlam yapı 30 yıla yakın tecrübeyle birleştiğinde seçkin bir marka olmayı sağlamıştır. ülke bazında büyük bir yayılma ağı bulunan mutlusan yaklaşık 5000 yetkili satıcısına ürün sunmakta ve ürünlerini sizlere ulaştırmaktadır.

özellikle de kablo kanal ve aksesuarları başta olmak üzere bir çok ürünü hem ülkemize hem de dünyaya sunmuştur. ülkemize verdiği hizmetin yanında ürettiği malların yarısından fazlasını ihraç eden mutlusan, bizi dünya pazarlarında başarıyla temsil etmiştir. bu başarının karşılığını ise sağlam temeller oluşturarak almıştır. firma olarak ileriye dönük yatırımları sıklaştırmakta ve süreklileştirmekte olan mutlusan, bu özelliğiyle küçük firmalardan ayrılmaktadır. amaç sadece kendi yağında kavrulmak değil, dünya çapında hizmet veren bir firma olmaktır. bu doğrultuda her türlü çalışma yapılmakta ve teknik olarak her türlü destek sağlanmaktadır.

globalleşen dünya ekonomisinde büyük firmalarda kendine bir yer edinmeye çalışmaktalar. böyle ortamlarda rekabet, en üst seviyeye ulaşıyor. sağlam temelli büyük firmalar bu rekabet ortamından en iyi şekilde sıyrılıp güçlerine güç katarken, onlarla yarışmaya çalışan bazı küçük şirketlerde onlara yem olmaktan kurtulamıyor. böylesine karışık bir rekabet ortamında yer sahibi olmak büyük risk gerektiriyor. mutlusan elektrik, sağlam temelli yapısının yanında ticari hayatın olmazsa olmazı olan risk unsurunu da göz önüne alarak rekabet piyasasına girmiş ve tecrübesiyle kendisine dünya pazarında bir yer edinmiştir. ileri dönük büyüme esasına
dayalı olduğu için hedeflerinden asla sapmamıştır. bunun karşılığını ise her geçen gün daha fazla almaktadır.

bu başarıya ulaşmasında en önemli etkenlerden biri de işçi kadrosudur. uzman personel seçimine dikkat eden firma elemanlarını bilinçli ve bilgili insanlardan seçerek sizlere en iyi şekilde hizmet etmeyi amaçlamaktadır. sağlıklı bir hizmetin ancak sağlıklı ve bilgili personelle verilebileceğini en iyi şekilde bilen firma bu konuda özel çalışmalar yapmakta ve elemanlarını eğitmeye devam etmektedir. eğitimli elemanlarıyla en iyi hizmeti sunan ve her zaman farklı olmayı amaçlayan bir yönetime sahip olan şirket bu doğrultuda bir çok düzenlemeye gitmiştir ve gitmeye de devam etmektedir.

mutlusan elektrik, kendi alanında yenilikler yapmayı hedef edinmiş ve sadece teknolojik gelişmeleri takip etmekle kalmamış kendi gelişimini de sürdürmüştür. bir çok ürün üzerinde profesyonel çalışmalar yapmış, çeşitli ürünler ortaya çıkararak sektörüne fayda sağlamıştır. özellikle üretimde bulunduğu kablo kanallar, pano tipi kablo kanallar, zemin kablo kanalları, aksesuarlar ve klima kablo kanalları piyasa standartlarının üzerinde bir kaliteye sahiptir. bu kaliteyi sunmaktan mutluluk duyan firma, her zaman kaliteli üretimden yana olmuştur.

bu hizmetleri sunarken asla maddiyatı göz önünde bulundurmamıştır ve her zaman israftan kaçınarak maliyeti kısma yoluna gitmiştir. maliyeti müşteriden değil kendinden kısan mutlusan gereksiz harcamalardan sakınarak hem kaliteli; hem de ucuz mallar üretmeyi tercih etmektedir. bu yüzden piyasada çok tercih edilen ürünlerin hemen hemen hepsi mutlusan elektrik'in üretiminde hazır hale gelmiştir. harcama muhasebesini titiz bir şekilde tutarak kaliteli üretim yapan firma, sürekli olarak maliyet düşürme politikası uygulamıştır. üretimde kullanılan malzemelerin kalitesini arttırmış, kullanımda yapılan israfları minimuma indirmiştir. böylelikle nitelikli malların üretimi söz konusu olmuştur.

hem ürün zenginliği hemde fiyatlarıyla cazip bir seçenek oluşturan firmanın ürünleri, iç ve dış pazarda kendine her zaman yer bulmuştur. dünya üzerindeki rakiplerine oranla bu hususlara daha fazla dikkat ettiği için sadece ülkemizde değil dünyada da söz sahibi olmuştur.

mutlusan üretimde bulunduğu ürünleri çeşitli testlerden geçirmekten kaçmamış, bu uygulamaların yapılmasına özellikle katkı sağlamıştır. bu yüzden bir çok belge ve sertifika sahibi olarak standartlarının kalitesini bir kez daha kanıtlamıştır. iso 9001 ve tse belgelerine sahip olan firma bunun yanında bir çok referansa ve sertifikaya sahiptir. böylesi güvenilir belgelerin önemi iş dünyasındaki herkes tarafından bilinmekte ve bu yolla firmaya olan güven artmaktadır. mutlusan elektrik'in belge ve sertifikaları sadece ülkemizle sınırlı değildir. ukrayna ve rusya başta olmak üzere önemli ülkelerden sertifikalara sahip olan şirket uluslararası bir firma olmanın göstergesini herkese sunmuştur.

müşteri ve çalışma ortaklarına ürün tanıtımında sürekli olarak görsel ögeler kullanılmıştır. bu hususta her zaman başarılı olunmuş ve sürekli olarak yeni müşteriler ve iş ortakları kazanılmıştır. kısa vade planları arasında ülkede yeni istihdam alanları sağlamak vardır. böylelikle türkiye'den aldığını yine türkiye'ye kazandırma stratejisi uygulanmaktadır. bu stratejinin ülke ekonomisi açısından büyük bir önemi vardır. bu yüzden ülkemizi dış dünyada temsil etmeyi kendine görev edinen mutlusan, sadece bununla sınırlı kalmamış aynı zamanda ülkemize yeni yatırımlarda bulunmuştur. böylesine büyük kaynaklara sahip olmasına karşın bu tür sorumluluklarını yerine getirerek diğer firmalara da örnek teşkil etmiştir.

mutlusan, elektrik sektöründe özel bir yere sahip olmanın verdiği avantajları en iyi şekilde değerlendirmektedir. ürünlerinin kalitesi ve ucuzluğu dolayısıyla çok tercih edilmesine karşın hiç bir zaman hizmetten ödün vermemiştir. en yoğun zamanlarda bile ürünle beraber mutlaka hizmet de sunmuştur. bu yapısıyla hem eldeki müşterileri için güven oluşturmuş; hem de yeni müşterilerinin kazanılmasında temel sağlamıştır. şirket şuan için pvc kablo kanallarında içten kapaklı, dıştan kapaklı, kendinden kapaklı ve kapaksız seriler sunmakta. diğer kablo kanallarında da birçok seçeneği sizlere sunmakta. bunun yanında ürünü size ulaştırma konusunda da her zaman örnek olmuştur. türkiye'nin dört bir yanına dağıtım yapma olanağına sahip olan firma, yetkili servisleriyle sürekli iletişim halindedir. böylelikle bir sorun oluştuğunda sorunu yetkili servisle sınırlı tutmayıp genel anlamda çözüm yoluna gitmiştir.

mutlusan, sizlere hizmet verirken hiç bir ayrıntıyı es geçmez. her koşulda iyi hizmet sunar. bunun karşılığını ise yaklaşık 30 yıldır tercih edilmeyle alır. dünya pazarında kısa zamanda söz sahibi olacağının garantisini sunan firma, bu hedefe ulaştığı taktirde hem hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşayacak hemde kalite standartlarını daha da arttırarak sizlere daha iyi bir hizmet sunacak. bu yüzden dünya pazarında etkili olmak şirketin olmazsa olmazlarındandır. zengin ürün çeşitleri, ucuz fiyatları, seçkin çalışma ortakları ve şeffaf yapısıyla bu yolda ne kadar ciddi olduğunu göstermektedir.

https://www.mutlusan.com.tr

 
28 . entry Yosma tarafından eklendi.    

philips, dünya üzerinde hemen hemen her ülkede varlığını gösteren global bir holdingdir. türk philips, sağlık, yaşam tarzı ve aydınlatma sektörlerinde faaliyet göstermektedir. türk philips ticaret a.ş, kalitesini tüm dünyaya göstermiştir. böylelikle bir dünya markası haline gelmiştir. dünyada philips ampulü tanımayan ya da duymayan insan sayısı çok azdır. böylesine önemli bir marka olmak oldukça zordur. yıllardan beri süre gelen çalışmalar sonucunda bu başarıyı elde etmiş olan philips türkiye'deki ticari faaliyetlerini türk philips ticaret a.ş. ismiyle yürütmektedir. kalitesini türkiye'nin her yanında kanıtlamış ve ülkenin dört bir yanına hizmet sunmuştur. philips ürünleri türkiye'de sadece philips mağazaları ve yetkili servislerinde değil bir çok mağazada da bulunmaktadır. philips ürünlerine çok çabuk ve sağlam bir şekilde ulaşmanız mümkündür. türk philips müşterilerine özgün, kaliteli ve yasal bir hizmet sunma amacındadır. bu yüzden bütün çalışmalarını yasalara uygun yürütür. philips'in kalitesi belgelerle de ispatlanmıştır. philips, müşterilerinin isteklerine göre üretim yapmaktadır. onların düşüncelerine önem vermektedir. teknolojinin ve bilimin bütün özelliklerinden yararlanan philips, bu gelişmeleri bütün çalışmaları üzerinde uygulamıştır. böylelikle bir dünya markası haline gelmiştir.

türk philips ticaret a.ş, birçok ürün meydana getirme özelliğine sahiptir. ampul sistemlerinde; led aydınlatma sistemleri, flüoresan ampuller, kompakt flüoresanlar, kompakt gaz deşarjlı ampuller, hid ampuller, halojen ampuller, starterler, endüksiyon ampulleri, trafik ampulleri ve enkandesan ampuller üretmektedir. armatür olarak ise; gömme armatürler, asma monte, yüzeye monte, duvara monte, ayaklı, tavan armatürleri, zemine gömme, projektörler, dekoratif aydınlatma, yüksek ve alçak armatürler, sıralı sistemler, su geçirmez ve temiz oda armatürleri üretmektedir. aydınlatma konusunda türkiye'de devrim yaratmış ve önemli bir çok çalışmaya imza atmıştır. türkiye'de gelişmiş olan inşaat sektörünün temellerinden olan aydınlatma, kaliteli olmak zorundadır. türk philips ticaret a.ş, üretimini bunun bilincinde olarak yapmakta ve bu yolla kaliteli ürünler meydana getirmektedir. ürettiği her üründe aynı kaliteyi yakalama amacındadır. türk philips ticaret a.ş, aydınlatma dışında sağlık ve bakım ürünlerinde de üretim yapmaktadır. philips, büyük bir holding olarak teknoloji sektöründe yer almaktadır. anne ve çocuk bakımı, ev ürünleri, bilgisayar ürünleri ve telefonlar, kişisel bakım, ses ve görüntü ürünleri kaliteli olarak üretilmektedir. dünyada teknoloji devlerinden biri haline gelen philips bu konuda bir dünya markasıdır. bir çok insan philips'in ürettiği tv, cep telefonu, bakım ürünü ve daha birçok ürünü kullanmaktadır. bu ürünlerdeki kalitesi ise tartışılamaz boyuttadır.

philips, eldeki ürünlere yeni özellikle katmakta ve bu özellikleri kullanıcılarının istekleri doğrultusunda yapmaktadır. müşterilerinin isteklerini daha iyi öğrenebilme adına onlarla birçok çeşitli yolla iletişime geçerler. onların önerilerini ve fikirlerini değerlendirmelerden geçirirler. bu yolla yeni ürünleri üretmeye devam ederler. müşterilerin güvenini kazanırken aynı zamanda ürün çeşitliliğini de arttırmış olurlar. philips muazzam bir araştırma sistemine sahiptir. dünyadaki en büyük araştırma sistemlerinden birini oluşturan philips, teknolojik gelişmeleri yakından takip eder. takip ettiği bu gelişmeleri kendi tesislerinde dener, ihtiyaca karşılık verebilecek bilgileri depolar ve kullanılmak üzere saklar. bu bilgiler üzerinde çeşitli bilimsel çalışmalar yaparak kendi özgün ürününü ortaya çıkarır. teknolojik gelişmelerden doğrudan yararlanmaktansa onlar üzerinde değişiklik yapmayı tercih eder. böylelikle hem müşterilerine yeni hizmetler sunar hemde kendi ar-ge servisini geliştirir. bilimsel çalışmalara her zaman önem veren firma, temelini teknoloji ve bilimden almaktadır. kendi çalışmalarıyla da bilime destek olan philips, bu konuda dünyada öncü kuruluşlardandır. başarısını günden güne arttıran philips, çalışma hızını asla kesmez. dünyada birçok ülkede faal durumda olan philips aydınlatma, birçok insana iş fırsatı doğurmuştur. dünya üzerinde binlerce çalışana iş sağlamış onların kendilerini geliştirmesine ve eğitmesine yardımda bulunmuştur.

philips, dünya üzerinde yaygınlaşmış ve markalaşmış bir şirkettir. kurulduğu yıllardan itibaren sürekli gelişmiş ve iş dünyasında yer almıştır. çalışma azmi sayesinde dünyada sayılı şirketler arasında yer almıştır. dünyada çok gelişmiş bir teknoloji sektörü olmasına karşın, philips bu sektörde her zaman var olmuş, zorlu rakipleriyle rekabet etmekten asla çekinmemiştir. dünyada dev firmalardan biri olarak gösterilen philips, rakiplerinden çekinmeyen; rakipleri tarafından çekinilen bir firma halini almıştır. philips, iş dünyasına her geçen gün özgün değişiklikler sunmuştur. kendi yürüttüğü çalışmalar sonucunda birtakım değerler oluşturmuştur. philips, çevreye karşı sorumluluğunu da her zaman yerine getirmiştir. üretimini yaptığı ürünlerin az enerji harcamasına özen göstermiş böylece ülke ekonomisine fayda sağlamıştır. philips'in bir çalışma stratejisi olan yeşil logo projesi, firmanın ne kadar çevreci olduğunun göstergesidir. philips'in yeşil logolu ürünleri diğerlerine göre daha çevreci yapıya sahiptir. enerji tasarrufu konusunda sürekli olarak çalışan philips fiyat listesi gayet ekonomiktir ve daha az enerji harcayan ürünlerin üretimini üstlenmiştir. bu yolla hem sizlere hizmet sunan, hemde bunu düşük maliyetle sağlayan bir firma olmuştur. philips'in enerji tüketen ürünleri genellikle kısılabilir cinstendir. bu yolla harcadığınız enerjiyi kontrol edebilirsiniz. maksimum enerjisi bile çevreci olan bu ürünlerde, kullanıcının tercihine göre daha fazla enerji tasarrufuna gidilebilir.

dünyada her geçen gün büyüyen bir iş sektörü vardır. dünyanın her yerinde; büyük şirketler her geçen gün gelişmekte ve yenilenmekteler. böylece iş dünyası her an gelişim kaydetmektedir. böylesine gelişen yapıda bir değerin olması bazı yönlerden olumlu bazı yönlerden ise olumsuz sonuçlar doğurur. büyük şirketler kendi aralarında yarışırken, küçük şirketlerin yok olmasına sebep olabilmektedirler. fakat philips, sadece tatlı rekabet ortamlarında var olmuştur. gelişimini sadece kendi üzerinde sürdürmüştür. başka şirketlere zarar oluşturabilecek çalışmalardan her zaman kaçınmıştır. bu doğrultuda düz bir yolda ilerlemiş ve hiç kimsenin yoluna engel olmamıştır. philips'in temel amacı insanların hayatında fark yaratmaktır. insan hayatının her alanına yenilikler getirmesi ve insanların bu yeniliklerden faydalanması için çalışır. insanlar her zaman philips'in verdiği hizmetlerden en sağlıklı biçimde yararlanma olanağı bulmuşlardır. dünyanın her yerinde hizmet verme gücüne sahip olan philips sağlam bir temele sahiptir. sadece üretimde değil, ürünü sunmada da bir o kadar başarılıdır. bunun dışında ürünün kullanımı sırasında yaşayacağınız sorunlara çözümler getiren philips, size gerekli teknik desteği sağlamaktadır. teknik yapıdan yeterince gelişmiş olan firma, bu gücünü müşterilerine de aktarır.

https://www.philips.com.tr

 
29 . entry Yosma tarafından eklendi.    

gecem aydınlatma 1997′den bu yana aydınlatma konusunda özel çözümler sunarak, ekonomik, ergonomik, çevreye duyarlı, estetik ve mimari değerleri ön planda tutan ürünler üretiyor. uluslararası alanda 40 farklı ülkede varlığını sürdürürken, dünyanın çeşitli yerlerinde işinin uzmanlarıyla çalışıyor.

gecem, iş ortağı olarak mimarlar, mühendisler, aydınlatma tasarımcıları, elektrik müteahhitleri, elektrikçiler, uluslararası distribütörler ve toptancılarla çalışarak, kaliteli ürünleri, fonksiyonel ve yenilikçi çözümleri uygun fiyatlara müşterilerine sunuyor.

sadece alanında en iyi ürünleri üretmekle kalmayan gecem, endüstriyel tasarım yoluyla mimari elementleri aydınlatmayla bütünleştiriyor. işığın kalitesinin mekanlara değer kattığının verdiği farkındalıkla çeşitli uzmanlık dallarındaki profesyonellerle çalışarak, doğru ve verimli ışığın farklı mimari mekanlarda kullanımını önemsiyor.

gecem aydınlatma olarak çevreyi ve insanların yaşam standartlarını iyileştirebilen akıllı iç ve dış mekan aydınlatma sistemleri geliştirmek için araştırma ve yenilikle hareket eden bir firmayız. stratejik düşüncemiz, süreçlerimizi, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi sürdürülebilir ver sürekli gelişimi amaçlar. yeni ortaklıklara ve gelişme fırsatlarına açık yapımızla faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda paydaşları, çalışanları, müşterileri, ortakları ve profesyonelleri memnun etmek için uzun vadeli, sürdürülebilir büyümeyi amaçlıyoruz ve her alanda en iyisine ulaşmak için çaba sarf ediyoruz.

vizyonumuz;

gecem aydınlatma sürdürülebilir, müşteri odaklı , pratik ve basit aydınlatma çözümleri ile mimarların, tasarımcıların, taahhüt ve elektrik firmalarının birinci tercihi olmayı amaçlar. gecem geleceğin aydınlatmasını şekillendiren insan ve mekan odaklı aydınlatma ürünleri tasarlayarak ve global pazarda ışığın yolu olmayı hedefler.

misyonumuz;

gecem aydınlatma müşterileri için sürdürülebilir, enerji tasarruflu, doğa ile barışık aydınlatma çözümleri sunar.

www.gecem.com

 
30 . entry gecem tarafından eklendi.    
Geri dön
Üst Bottom